Помощ: Технология на щамповане

Каква е технологията на щамповане ?

Ние не поставяме лепенки върху тениските. Щамповаме тениските чрез ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ - с тази технология мастилото се вмъква директно във влакната на материята. По този начин щампата стои като част от тениската, осигурява оптимален комфорт и е устойчива на пране. Стабилността е максимална в сравнение със стандартните флекс и флок фолиа, обикновения сублимационнен печат и трансферния печат.

Нашата машина за директен печат е единствената от този клас в България. Тя ни позволява да произвеждаме висококачествени пълноцветни щампи в единични бройки на разумни цени.

Инструкции как да направите своята поръчка ще намерите тук.

Предпечатна подготовка на файловете

Комбинирането на ДВЕ или повече щампи по проекта на клиента се извършва по макета, зададен от него, максимално съобразен с изискванията му. Редакторът на сайта служи за изграждане на модела за печат, който в много случаи не може да е копиран в точност до сантиметър спрямо макета.

Възможни са отклонения, свързани с мащабирането на проекта в редактора спрямо тениската или блузата. Размерите на файловете в сантиметри, зададени от клиента по проекта, остават непроменени. Най близо до реално изглеждащия краен продукт са проекти върху тениски с малки размери (S, M).

Екипът ни не носи отговорност за качествата на готовия продукт, пряко зависещи от проекта, предоставен му от клиента, а именно некачествена щампа в следствие на предоставено за печат изображение с недостатъчен размер или лошо качество. По-ярките и изкрящи цветове няма как да запазят яркостта си върху тениска и обикновено леко потъмняват.

Най-добрият резултат е гарантиран от опростени и качествени визуални файлове.

Моля обърнете внимание и на секцията Подготовка на файлове за качване.

Технология

Щамповането на тениски чрез ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ, технология, при която мастилото се вмъква директно във влакната на материята, е свързано със следните особености:

  • Щампата стои като част от тениската, без да постига абсолютна плътност като лепенка, поради това че боята е свързана директно с материята на продукта. Това я прави несравнимо по устойчива на пране спрямо останалите стандарти за печат.
  • Използваната боя е специално предназначена за печат върху текстил и е абсолютно безвредна,за по голям комфорт препоръчваме да изперете тениската преди да я носите.

Имате други въпроси ? Свържете се с нас