Помощ: Редактор за уникални продукти

Как да направя напълно уникална тениска ?

Разгледайте каталога, изберете щампата която искате да използвате, и натиснете "Промени дизайна"

Когато разглеждате каталога с щампи на Sedem.bg и изберете щампа, с която искате да направите тениска, можете да кликнете на бутона "Редактирай" и да използвате нашия Редактор със заредена в него щампа.

Можете да стигнете до редактора като кликнете на големия сив бутон По Твой Дизайн от главната навигация на сайта. В такъв случай Редакторът ше се отвори празен, продуктът по подразбиране в него ще е мъжка бяла тениска с къс ръкав.

Какво представлява Редакторът ?

Редакторът за тениски на Sedem.bg

Редакторът на Sedem.bg е web-базиран инструмент, с който имате пълен контрол върху тениската, която правите. Можете прецизно да пренареждате и форматирате щампи и текстове върху предната и задната част на тениската.

Ако искате тениската, която поръчате, да бъде 100% уникална и единствена, използвайте нашия редактор. С него можете да добавяте много щампи и текстове в различни цветове.

Как да направя тениска с моя снимка ?

Качете ваша щампа чрез този бутон

Освен да използвате шампи от каталога, Редакторът на Sedem.bg ви дава възможност и да качите картинка от компютъра си, за да я използвате в дизайна на вашата тениска.

Качените от вас картинки се съхраняват в специална категория от менюто за категории над кутията за щампи. Можете да качите ваша щампа, след което да я поставите върху лицето или гърба на тениската ви и да я манипулирате както всяка друга картинка от нашия каталог.

Повече информация за подготовката на файловете, които искате да използвате за дизайна на тениската си, можете да прочетете тук.

Как да направя тениска с текстов надпис ?

За да въведете текст, използвайте втория таб

За да поставите текст върху тениската си, кликнете таба "Текст". Ще видите няколко празни реда, като всеки ред има меню за избор на шрифт. Кликнете върху един от редовете и напишете в полето вашия текст. Редакторът ще обработи текста и ще го позиционира съответно върху лицето или гърба на тениската в зависимост от това кой изглед е избран в момента от табовете "Лице" и "Гръб".

След като въведете текста си, можете да изберете шрифт, с който да бъде изписан. Всички шрифтове, които сме подбрали, поддържат кирилица, така че спокойно напишете каквото желаете да има върху тениската ви.

След като текстът се появи върху тениската, можете да го манипулирате. Поведението му е същото като на едноцветна шампа. Можете да променяте размера му с бутоните плюс и минус или като го разтягате. Можете да го въртите в двете посоки. За да смените цвета на текста, кликнете на менюто "Цвят на текста", което ше се появи щом обектът с текста е селектиран.

Как да променя размера или позицията на щампата ?

Щом селектирате обект от тениската (текст или щампа), около него се появява прекъснат контур и две квадратчета. Квадратчето с хиска служи за премахване на обекта от вашата композиция. Ако по този начин премахнете щампа, която сте качили от вашия компютър, тя не се изтрива реално, можете да я поставите отново като я намерите в опцията "Качените от мен щампи" на менюто за избор на категория щампи в таба "Щампи".

Другото квадратче, това със диагоналните стрелки, служи за променяне размера на вашата шампа или текст. Кликнете върху квадратчето и без да го пускате започнете да влачите ъгъла на вашия обект в различни посоки. Така можете да преоразмерите вашата щампа. Ако в даден момент картинката, която се опитвате да уголемите, не иска да се разшири още, това означава, че резолюцията на файла не й позволява да бъде отпечатана по голяма (още за резолюциите и подготовката на файловете тук).

Как да сложа щампа на гърба на тениската ?

Използвайте табовете, за да сменяте областта, която редактирате

Можете да обърнете тениската, като натиснете таба "Гръб". Така всички щампи и текстове, които вече сте позиционирали на лицето на тениската ще се скрият без да се изтриват. След като позиционирате шампи и текстове на задната част на тениската, можете отново да се върнете отпред с таба "Лице". Така можете по всяко време да редактирате лицето и гърба на тениската без да губите конфигурацията, която вече сте направили.

Мога ли да сменям цвета на щампата ?

Когато отворите с редактора едноцветна щампа от нашия каталог, можете да променяте нейния цвят с богата палитра възможни цветове. Цветовете на многоцветните щампи не могат да бъдат променяни.
Имате други въпроси ? Свържете се с нас