Помощ: Продукти, марки и размери

Какви са продуктите ?

Каталог с всички предлагани артикули ще намерите в страницата Продукти.

За момента работим с производителите Fruit of the Loom и Cool Tee.

Какви са размерите на дрехите ?

Размери спрямо марката и модела

Между различните производители няма общ стандарт за размерите, т.е. познатите S, M, L, XL, XXL се различават по марки и модели. Затова ние ви предоставяме конкретна информация за всеки артикул кой размер на колко сантиметра гръдна обиколка и височина отговаря. Тази информация можете да намерите в страницата Продукти, както и при избор на щампа, в Редактора и в Количката за пазаруване. Забележка: допустими са разминавания в рамките на 1-2 сантиметра.

Как се измерват гръдната обиколка и височината ?

Размерите на продуктите, който сме публикували в сайта, се измерват по следния начин:

  • Гръдна обиколка - Мери се по ширината на дрехата непосредствено под края на ръкавите;
  • Височина - Измерва се от долния край на бието до долния ръб на тениската.

Защо някои размери липсват в менюто ?

Текуща наличност

В менюто за избор на размер се показват само тези размери, които в момента имаме в складова наличност. Наличностите са различни за всяка марка, модел и цвят. Стремим се от всеки артикул да осигуряваме размери S, M, L, XL и XXL. Ако в текущия момент даден размер е свършил, той спира да се показва в менюто.

Каква е плътността на материята ?

Различните модели дрехи са с различна плътност на материята. Плътността не е определяща за цената, нито е важен фактор за качеството - грешно е твърдението, че при по-леки платове дрехите са по-нестабилни (това е така само при некачественото производство). Въпросът е до комфорта ви - някои хора предпочитат по-плътни тениски, други - по-леки. Плътността се измерва в отношение тегло на плата към квадратен метър площ (гр./кв.м). Данни за артикулите ни можете да видите в Продукти.

Прането поврежда ли тениските ?

Прането не вреди по никакъв начин на щампите, произведени с технологията ни. Препоръчителната температура за пране за максимален живот е 30-40 градуса.

Мога ли да гладя тениската си без да се притеснявам за щампата ?

Винаги е за препоръчване да гладите дрехите от вътрешната страна.

Имате други въпроси ? Свържете се с нас